פענוח us צוואר רקמות רכות

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

05/12/2022 | 12:44 | מאת: זיוה

היי, עשיתי אולטרסאונד צוואר בגלל גולה כזאת שהרגשתי ,הכל יצא תקני מלבד דבר אחד לא הודגמו בלוטת לימפה מוגדלות בצד שמאל, מלבד באספקט עליון בלוטת לימפה בממדים 14*7 סינוס שומני לא הודגם בוודאות , ייתכן תגובתיות מה הכוונה ב״סינוס שומני לא הודגם?״ האם זה משהו חמור? אציין שלא התקררתי או דלקת גרון משהו כזה … אולי היה יום אחד שקמתי בבוקר מקוררת וזהו

05/12/2022 | 13:41 | מאת: זיוה

אם זה קשור יש לי קוליטיס פעיל.

שלום רב, נשמע תקין. יש להראות לרופא משפחה ולהגיע לבדיקתו. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר