כאבי ראש ולחות באף בעיקר בגרון וחזה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

19/11/2022 | 20:08 | מאת: לוי

שלום אני סבלתי מכאבים מעל האף ,והייתי בטוח שזה סינוס לקחתי אניביוטיקה פעמיים , וכאבים די נעלמו לא לגמרי אחרי תקופה התחיל לכאוב הראש למעלה בקרקפת עשיתי סיטי ראש ויצא תקין ,עכשיו יצא לי בלוטה בקרקפת ,מה זה יכול להיות ואיך אני שולל בעיות תודה רבה שכחתי לציין שאני ממש סובל מלחות בגרון ממש כל הזמן יש לי להוציא לחות

שלום רב, לא ניתן לומא ללא בדיקה אך לא נשמע מדאיג. ממליץ להגיע לבדיקת רופא אאג. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר