כדוריות קטנות פנימיות בצוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

09/11/2022 | 08:45 | מאת: שני

שלום דר בסוף חודש יולי האחרון ביצעתי us על בלוטה לימפה תת ליסתית שיצאה תקינה שלחתי לפה גם את נתוני הבדיקה ואמרת לי שלא נשמע מדאיג וזה בלוטות משניות למחלה ויראליות אחרת לאחרונה אני מרגישה בכמה איזורים בגרון מאין כדוריות קטנות פנימיות בגודל של פתית שממש אני יכולה לגלגל אותם לא כואבות בכלל הן פנימיות ולא נראות לעין בכלל פניתי לרופאת המשפחה היא נגעה בהם ואמרה שאלו קשריות לימפה שיש אותם לכולם פשוט בגלל שאני רזה כנראה אני מצליחה להרגיש אותם השאלה שלי היא בבדיקת us היה כתוב לא הודגמו קשריות בבירור וכרגע אני ממש מצליחה לשחק בהם האם יש צורך לעוד בדיקת us או להקשיב לרופאת המשפחה ולא לחשוש … לפי מה שקראתי קשריות לימפה זה לא משהו שיש להקל ראש בזה אשמח מאד לחוות דעת תודה רבה

שלום רב, לא נשמע מדאיג. יש לחזור לרופא אאג או משפחה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר