אוזן סתומההההההההההההה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

08/11/2022 | 15:25 | מאת: שירן

שלום לפני שנה התחלתי להרגיש אטימות באוזן ימין עם כאב ראש על כל צד ימין .. זה תמיד בא והולך בא והולך יכול להיות 4 ימים ולהשתחרר ואז שוב לחזור אחרי שבוע שבועים בנוסף יש לי בליטה גרמית באותו צד בראש קרוב לאוזן .. עשיתי סיטי מערות הפנים לא נמצא כלום .. מה אתה ממליץ לי לדרוש מהרופאים ? אני ממש סובלת

שלום רב, יש לגשת לרופא אאג. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר