ציסטה בחלל החניכים .

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

04/11/2022 | 21:09 | מאת: גנ'ט טבנפר

שלום רב שמי ג'נט יש לי שלוש שנים ציסטה בתוך החניכיים מצד ימין , היא לא כואבת לי רק כאשר אני אוכלת לעתים רחוקות נישיכה עם השיניים. האם הציסתה בחלל הפה מסוכנת מסוכנת ? אני מוזמנת לפה ולסת כדי להוציא אותה ולעשות ביופסיה **** רוצה לציין שיש לי גם ארבעה שתליים בלסת תחתונה ,ולמעלה שתל אחד לא מוצלח בגלל שרואים את השתל. האם כדאי להוציא את הציסתה מאחר ואני חוששת כי תגדל צי'סתה חדשה מקום אחר בחלל הפה, שהוא יותר יפריע לי. אודה לך מאוד על העזרה. תודה רבה ג'נט טבנפר

שלום רב, ממליץ להתייעץ עם מומחי פה ולסתות שלנו בארם שמתמחים בתחום. כן ניתן במרפאתינו לבצע CT נמוך קרינה באותה הזדמנות לקבלת הערכה מדוייקת יותר ולשיקול רופא ה ולסת. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר