גוש בגב משמאל. ממש בלחץ

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

19/10/2022 | 17:39 | מאת: מעיין

גוש בגב שמאל, באזור השחמה, הופנתי לאולטרסאונד וזה הפענוח: בגב עליון משמאל מודגם מבנה היפואקוגוני סגלגל תת עורי בממדים 4*12 , מזכיר במבנהו קשר לימפה. המשך מעקב קליני דימותי מה זה אומר?

שלום רב, קשה לומר ללא בדיקה. יש להגיע לכירורג כללי. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר