פענוח תוצאות ביופסיה בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

18/10/2022 | 19:15 | מאת: ורדית

שלום רב, קיבלנו תוצאות של בדיקה ביופסיה בבלוטת התריס בצוואר, ולא ברור מה זה אומר. רופא אף אוזן גרון בקופח אמר שזה 100% סרטני ושצריך ניתוח. האם זה נכון ? זו האבחנה שקיבלנו Suspicious of follicular Neoplasm Hurthle Cell Type. (Bethesda4 האם זה אומר סרטני ? תודה מודאגים ופוחדים .

שלום רב, זה אומר שהממצא חשוד. יש להגיע לבדיקה ולשוחח על האופציות שהינן כריתת הממצא מול בדיקה גנטית. קצת קשה להבין כך- ממליץ בחום להגיע לבדיקה ושיחה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר