בלוטה מוגדלת כבר שנה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

11/10/2022 | 04:33 | מאת: דינה

שלום רב, לפני כשנה בעת גירוד בצוואר הרגשתי בבלוטה קטנה שאינה נראת לעין הלכתי לרופא משפחה וגם אאג שאמרו שזה כנראה תקין ושלחו לאולטרסאונד. הממצא יצא תקין ורשום שזו תגובה אלרגית. חלפה שנה והבלוטה עוד מונחת במקומה באותו הגודל. יש לציין שאני סובלת מקילופים בקרקפת במיוחד בקו השיערות שלמטה.. אולי יש קשר. האם זה מפחיד? יש סיבה לדאגה? רופאת המשפחה אומרת שככה זה מובנה אצלי אבל עדיין בחששות תודה רבה

שלום רב, לא נשמע מדאיג. להמשך מעקב רופא המשפחה או אאג. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר