ניתוח להוצאת גידול שפיר,כנראה, מהאוזן התיכונה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

08/10/2022 | 14:27 | מאת: עמי

לאישתי הוצא גלומוס טימפניקום מהאוזן התיכונה שלשום. יש לה חוסר תחושה בחוש הטעם של בצד הלשון הקרובה לניתוח. האם מוכרת לך התופעה והאם חוש הטעם אמור לחזור? לגבי השמיעה אילו לה את הקרע הקטן בעור התוף לצורך הניתוח וכרגע יש לה פתיל/פקק רפואי באוזן לשבועיים+ צורך בהזלפת טיפות אנטיביוטיות.

שלום רב, הנושא אינו בתחום הפורום. יש להיוועץ במנתח. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר