תוצאות הסבר דחופות של סיטי מוח

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

19/09/2022 | 01:01 | מאת: נוי ר

לפני שנה אושפזתי עקב לחץ תוך גולגולתי מוגבר שהגיע ל 320 מ"מ של נוזל, לאחר mri נצפתה ציסטה ו 2 ורידים לא מפותחים . לאחרונה נשלחתי לא.א.ג ומשם לסיני מוח עם חומר ניגוד קיבלתי תוצאה ובה היה כתוב ממצא לוואי:מלאות היפודנסית מעוגלת בנזופארינקס,יותר מרכזית-שמאלית ,בקוטר עד 20 מ"מ רקמה לימפטית מוגדלת , ציסטה על שם THORNWALDT . מה זה אומר וגם מבחינת הגודל?

שלום רב, לא מדאיג אך יש לברר. 20ממ היא ציסטה לא קטנה. מליץ להגיע למומחה למחלות אף וסינוסים- ניתן במרפאתינו בארם ע"י ד"ר שניידר או מרגוליס (037645464). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר