בלוטה בולטת מתחת לאוזן

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

14/09/2022 | 21:24 | מאת: אריאל גל אור

שלום יש לי כבר שבועיים בלוטה קשה מתחת לאוזן שמאל שנוגעים בה זה כואב והיא לא זזה היא בולטת אבל לא ממש נראית לעין יש לציין שאני בן 14 ונולדתי עם בלוטות לימפה קצת נפוחות מהרגיל וזה במעקב עד היום מה זה יכול להיות?

שלום רב, מאוד חשובה כאן הבדיקה- יכול להיות "סתם" בלוטת ליפה לא משמעותית אך יכול להיות גם גידול (בד"כ שפיר) מקור בלוטת הרוק. ממליץ לבצע US איכותי ולהמשיך לפי התשובה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר