בלוטת לימפה מוגדלת 5 חודשים

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

14/09/2022 | 09:14 | מאת: טל

לפני כ5 חודשים הופיעה בלוטה מוגדלת בעקבות כאב גרון. הבלוטה כאבה מאוד בימים הראשונים. הכאב חלף אך הבלוטה לא נעלמה. US הדגים בלוטה מוגדלת שנראית כתגובה ויראלית. א.א.ג מומחה לגידולי צוואר בדק ואמר שאין סיבה לדאגה ושהבלוטה תקינה. בדיקות דם תקינות. הבלוטה עדיין לא נעלמה. תוך כמה זמן צפויה לחזור לגודלה הטבעי? האם יתכן שכעבור 5 חודשים עדיין מופיעה?

שלום רב, לעיתים זה עלול לקרות. בכל מקרה מומלץ לחזור לביקורת אאג. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר