פיענוח בירור האיסטמוס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

09/09/2022 | 22:21 | מאת: אור

לא מורחב מרקם אחיד האונה הימנית לא מוגדלת מרקם אחיד האונה השמאלית לא מוגדלת מרקם אחיד בלוטות הרוק התת לסתיות והפרוטיס עם הדגמה תקינה לא הודגמו בלוטות פרתירואיד מוגבלות דו צדדי הדגמהתקינה של הרקמות הרכות תחנה צווארית 2 מימין הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות בציר אורכי מרבי כ 2.0 גבול סדיר ומרקם שומני עדין יש לי גוש קשה בצוואר מה זה אומר

שלום רב, קשה להבין ממה שרשמתם אך לא נשמע שיש מה לדאוג. ממליץ להיבדק ע"י רופא אאג. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר