קפה ובירה לאחר כוויה קלה מאוד בלשון

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

08/09/2022 | 07:07 | מאת: עידן

שלום, אתמול אכלתי אוכל שהיה קצת חם מדי, לא לוהט אבל כן נוצר גירוי קל בלשון, לא משהו שהכאיב/הציק לאחר מכן ולכן לא ייחסתי לזה חשיבות, מספר שעות לאחר מכן, שתיתי קפה חם, לא רותח, ויכולתי להרגיש בעת השתיה שהלשון מעט מגורה, בערב שתיתי כוס בירה ושוב הרגשתי את אותה התחושה, מעט גירוי בלשון, האם מעבר לתחושה הזמנית, השילוב מעלה את הסיכון לסרטן הלשון? תודה

שלום רב, לא נשמע כך. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר