פצע בשפה תחתונה פנימית

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

07/09/2022 | 14:05 | מאת: לין

שלום, לפני כשבוע הופיע לי פצע בתוך הפה באיזור השפה תחתונה. לא מדובר באפטה בוודאות ומראה של הפצע הוא יחסית בולט מזכיר מעט פצעון אך לא אדמומי, הוא בצבע שקוף/לבנבן. אשמח לשמוע לאיזה רופא עלי לפנות על מנת לטפל , רופא שיניים או אף אוזן גרון/ רופא עור או בכלל רופא משפחה? לא צורפה תמונה כיוון שלא הייתה אופציה כזו. תודה .

שלום רב, ממליץ לפנות לרופא פה ולסת. ניתן במרפאתינו בארם או בבתי החולים. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר