כאבים באוזן אחרי דלקת

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

06/09/2022 | 20:54 | מאת: אלדר ששון

היי דוקטור אני לפני כ7 חודשים חליתי בדלקת אוזניים חריפה בשני האוזניים, מאותה דלקת אני סובל מכאבים בשני האוזניים מחוסר נוחות ואני שם כל הזמן צמר גפן על מנת להקל בכאב. הלכתי למספר רופאי אאג שכל אחד מהם אמר לי שאין לי כלום באוזן ולמרוח משחה עם קיסם אוזניים וזה יעבור אבל מרחתי את המשחה וזה לא עזר ואני במשך שבעה חודשים חווה את הכאב הזה ומאוד מתוסכל ממנו. רציתי לשאול מדוע אחרי הדלקת יש כאבי אוזן שלא עוברים מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם יש אפשרות לעשות צילום לאוזן מלבד בדיקת אונדסקופ? אשמח למענה אלדר.

שלום רב, יש להיבדק ע"י רופא אאג. לא ניתן דעת דבר ללא בדיקה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר