חנק בגרון אחרי כל שתיה ואכילה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

06/09/2022 | 12:35 | מאת: ענת

שלום לדראחרי כל אכיה ושתיה מרגישה חנק מהגרון גם מהנחיריים אין צעבא אויר תקין יש לי קשיי בלי בשל חשד לפרקינזון ולחץ מוגבר לסוגר הושטי העליון לפי מנומטריה של הושט מה אעשה פוחדת להיחנק צריכה לכחכח לעתים עולים מיציי קיבהלא תמיד גם לאף ונדבקים לגרןן מה אעשה יש לי קוצר נשימה במיוחד בישיבה ובשכיבה האוכל לעתים מתקשה לרדת וגם המים תודה מראש

שלום רב, הנושא אינו בתחום הפורום. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר