בליטה בצד ימיןןןןןןן

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

05/09/2022 | 11:44 | מאת: נורית

שלום בת 34 בריאה בדרך כלל יש לי בליטה מצד ימין טיפה מעל האוזן .. עשיתי אולטרסאונד רכות רכות וזה התשובה שקיבלתי לא הודגם ממצא פוקלי ברקמות הרכות נראית בעל בלוטות גרמית פוקלית ברוחב 6מ"מ.. על מה הדבר מעיד ? בנוסף עשיתי סיטי ראש כבר לפני 6 שנים לא היה אז כלום .. ועשיתי גם סיטי מערות הפנים ! ואני לא מעוניינת לעשות סיטי נוסף! האם אפשר להספק anti?

שלום רב, לא מבין את השאלה. לא נשמע ממצא מדאיג. ניתן לבצע במרפאתינו CT נמוך קרינה שמתאים לגידולים גרמיים למעקבבמידה ויוחלט. במקרה הצורך יש לפנות לארם 03-7645464. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר