מרגיש גוש בעורף של אשתי שתחיה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

28/08/2022 | 22:24 | מאת: בעל מודאג

אשתי היקרה שתחיה בקשה שאעשה לה מסאז' בעורף. אני מרגיש גוש בעורף כמו שריר תפוס רק בגוש(עגול). המיקום הוא בין הכתפיים מעל החוליות במרכז. מתחת לחיבור בין העורף לגב. חיצונית לא רואים כלום. כשלחצתי על זה לא הרגישה בכאב. מה זה יכול להיות? למי כדאי לפנות כדי לקבל תשובות מהירות ומדויקות? תודה רבה!

שלום רב, לא נשמע מדאיג. ממליץ בשלב ראשון לפנות לרופא המשפחה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר