תוצאות אולטראסונד הסבר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

22/08/2022 | 15:27 | מאת: גלי

עשיתי אולטראסונד בלוטת התריס ונכתב כך פרוטיס מצד ימין לא מוגדלת בתוכה מבנה היפואקוגני לוברלי נראה סולידי במיימדים 13 מ"מ על 20 מ"מ לנוורסק כולל גז בתוכו. טיבו לא ברור האם אנדרומה? אחר? תת לסתית הדגמה תקינה קצת חוששת ומודאגת נשלחתי לעשות ניקור תחת אולטראסונד.. מזה נראה לך?

שלום רב, נשמע גידול של בלוטת הרוק. אין מה לדאוג- רובם המוחלט שפיר. אופציה קלה יותר אך סבירה פחות הינה בלוטת לימפה תגובתית שיכולה להיעלם לבד. ממליץ ניקור במקום איכותי ובהמשך בדיקה שלנו עם תוצאות הניקור. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464.

24/08/2022 | 23:31 | מאת: גלי

מזה תגובת לימפה תגובתית שיכולה להעלם לבד? תודה רבה על התשובות

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר