בלוטה מתחת לאוזן וס"מ ליד הלסת

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

21/08/2022 | 07:17 | מאת: מקס

שלום! אני בן 21 בריא בדרכ ואתמול התחלתי לחוש כאבים במגע מתחת לאוזן וליד קו הלסת. מצליח לחוש גם בליטה ואפשר גם לראות אותה. מה עלי לעשות ולמי לפנות? מה זה יכול להיות?

שלום רב, יכולה להיות בלוטת לימפה תגובתית לזיהום כלשבו (גרון, עור וכו). יש לפנות לרופא משפחה בשלב ראשון. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר