בלוטות בצוואר בבדיקת אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

06/07/2022 | 18:02 | מאת: נוי

שלום, בבדיקת אולטרסאונד נמצא ממצא "בבלוטה סובמנדיבולר הודגם תהליך מעורב 0.85 ס"מ, מעט ווסקולרי" הומלץ לי לבצע FNA, אשמח להבין מה זה אומר

שלום רב, נשמע שישנו ממצא שעלול להיות רקמתי ולכן מחייב ניקור שלו לביופסיה. ממליץ להתקדם לביופסיה בהקדם. ניתן לתאם תור לביופסיה תחת US במרפאתינו בא.ר.ם. שם מבוצע ע"י מיטב הרופאים והצשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום (03-7645464). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר