בלוטות לימפה בצוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

02/07/2022 | 14:56 | מאת: סנדרה

בת 47 תת פעילות בלוטת התריס מאוזנת .us מספר קשריות tr2 מסביב לבלוטה מספר בלוטות לימפה 1.1*0.8 ללא מבנה שומני ברור. מה זה אומר ? האם תקין ?

שלום רב, קשריות לימפה באזור זה יכולות להיות משניות למצב דלקתי של הבלוטה או לגידול בבלוטה. יש לבצע US איכותי של התירויאד והצוואר וביופסיה של הבלוטות במידת הצרורך. ניתן לבצע ניקור כזה במרתאינו בא.ר.ם.- שם מבוצע ע"י מיטב הרופאים והתשובה הציטולוגית הראשונית ניתנת במקום (03-7645464). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר