אשמח לחוות דעת - תשובת הסיטי

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

29/06/2022 | 22:16 | מאת: גילי

סיבתהפניה: חסימה אפית. ממצאים: קיימתסטייהשל מחיצת האף לצד ימין. עיבוי רירית פוליפואידי אטמואידלי ופרונטלי ימני. הסינוסהפרונטלי השמאלי תקין. הסינוסיםהספנואידליים תקינים. מלאותמקסילרית ימנית עם חסימת ה-OMC מימין. עיבוי רירית מקסילרי משמאל עם חסימת ה-OMC משמאל. קונכותהאף מעובות והודגמה היצרות אפית קשה

שלום רב, הנושא אינו בתחום הפורום. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר