תחושת נפיחות בצוואר- בגרון

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

27/06/2022 | 13:15 | מאת: בר

שלום. מזה שנתיים יש תחושת מלאות בגרון עם אי נוחות לעיתים גם בדיבור. פעמיים us צוואר לא התגלה כלום. המליצו לי על בדיקת גרון עם סוב אופטי ואני חוששת מהבדיקה שאחנק או רפלקס הקאה… יש דרך לעשות אותה בהרדמה? או טשטוש? תודה

שלום רב, הבדיקה נעשית בערות אך עם התזת חומר מרדים לאף. אם הסיב דק- הבדיקה לא נוראית כלל. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר