גולה בוטת בראששששששש

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

06/06/2022 | 22:02 | מאת: גולה בראש

הי כבר חודש יש לי כאבי ראש הולך ובא עשיתי סיטי יצא תקין האם יש עדין מקום לדאגה?? ועכשיו בפעם הראשונה הרגשתי בליטה בראש למטה מצד ימין שבצד השני יש הרבה פחות בליטה

שלום רב, יש להגיע לבדיקת רופא המשפחה או אאג בקופ"ח. לא ניתן להוסיף דבר ללא בדיקה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר