בליטה בראש לבת 4.5 וגולה שזזה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

22/05/2022 | 14:19 | מאת: הודיה

לביתי בת 4.5 יצאו 2 בליטות בראש מאחורה בצד ימין ואחת בשמאל מרגיש כמו עצם .ומתחת לאחת מהם יש גולה שזזה וגם אחת בצוואר .לא כואב לה לקחתי לרופא שראה גם פצע לבן בראש ואמר שזה מהפצע ויעבור לי זה ניראה מוזר כי זה בליטות ממש כמו גוש האם באמת פצע יכול לגרום לזה?

שלום רב, הפצע עלול לגרום לגדילת בלוטת לימפה. לא מדאיג. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר