בליטה בראש לא כואבת שבלחיצה מוקרן כאב

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

14/05/2022 | 14:52 | מאת: עדן

הי בת 22 מזה כשלוש חודשים הבחנתי בבליטה קשה באזור המפרצים בראש כאשר אני לוחצת על הבליטה אני מרגישה כמו כאב באזור שביל השיער ההלוואה עצמה לא כואבת אבל יוצרת לחץ באזור שביל השיער מה זה יכול להיות

שלום רב, קשה לומר. יש לפנות לרופא משפחה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר