בלוטות לימפה נפוחות בן 5 וחצי - תשובת US

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

09/05/2022 | 21:11 | מאת: אב

ד"ר שלום, בעקבות נפיחות בצוואר אצל בני בן 5 וחצי נשלחנו ל us להלן התשובה שהתקבלה: "הודגמו מספר בלוטות לימפה בצוואר בולטות בגודלן תת לסתי, בגודל עד כ 2.7 * 0.9 ס"מ משמאל ו 0.9 * 2.3 מימין. וסקולריות מרכזית והיקפית ניכרת, הסננה שומנית בתוכם, גבול אובלי סדיר למדי". אנחנו מודאגים מהתוצאות נשמח לחוות דעתך תודה רבה

שלום רב, לא נשמע מדאיג ושכיח מאוד בילדים. ממליץ להגיע לבדיקת רופא הילדים. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר