אולטרסאונד צוואר.

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

20/04/2022 | 20:55 | מאת: לאה

שלום רב ד״ר בעקבות נפיחות בצוואר ביצעתי אולטרסאונד שבו כל הממצאים היו תקינים(בלוטת תריס בלוטת רוק וכו׳) אבל היה סעיף של הרקמות הרכות שמשך את עיניי. להלן - “רקמות רכות בצוואר- הדגמה תקינה של רקמות רכות דו צדדי לא הודגמו בלוטות לימפה מוגדלת,קשריות לימפה צוואריות קטנות מימין״ האם בממצאים אלו ישנה בעיה שצריך לשים לב? בסיכום האולטראונד רשום -״ אין עדות לממצא פתלוגי גס״. תודה רבה וחג שמח.

שלום רב, נשמע כמו בלוטות לימפה תקינות. ממליץ לחזור על US עוד כחודשיים שלושה ולהגיע ללא קשר לבדיקת הרופא המטפל. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר