us צוואר, אפשר בבקשה הסבר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

16/04/2022 | 23:39 | מאת: שלי

אונה ימנית אינה מוגדלת, מרקמה אחיד. אונה שמאלית אינה מוגדלת, מרקמה אחיד. איסטמוס ברוחב תקין, מרקמו אחיד. אולטרסאונד צוואר, בצוואר משמאל נסרק מבנה מאורך כ 1.5*0.5 ס״מ, נראה מעט היפוקואי, ללא זרימת דם בהפעלת דופלק- לימפומה קטנה? קשר לימפה? לקורלציה עם בדיקה פיזיקלית והמשך מעקב.

17/04/2022 | 01:55 | מאת: שלי

כי הרופאה המפענחת הגדירה את חומרת הממצא בקטגוריה ll

שלום רב, נשמע לא מדאיג אלא שכתבת "למפומה" או שהכוונה הייתה לליפומה? בכל מקרה וכפי שכתוב- מומלץ יעוץ אאג ובדיקת הממצא. ניתן לפנות למוקד שלנו לרפואה דחופה שפתוח כל יום כולל סופ"ש (03-7645464). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

22/04/2022 | 22:47 | מאת: שלי

הכוונה הייתה לליפומה

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר