2 בלוטות לימפה תת לסתיות נפחות בכל צד

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

15/04/2022 | 14:53 | מאת: עדן

היי אני בת 22 בריאה לפני כחודש היה לי כאבי גרון ושקד אחד מוגדל קבלתי אנטביוטיקה זינת 2 פעמים ביום למשך שבןע בנוסף עשיתי תרבית לחיידק שיצא שלילי לפני כשלוש שבועות הבחנתי ב4 בלוטות בצואר מתחת ללסת 2 בכל צד הם לא כואבות וזזות האם זה יכול להיות סרטן? בלוטות למפה בצוואר זה לא אחד בכל צד ?מה זה יכול להיות הבלוטות השניות ? אציין שהבלוטות השניות יותר רגישות השקד עדיין מוגדל בצד אחד הכאב גרון כואב רק בבוקר

שלום רב, נשמע כמו בלוטות למפה משניות לדלקת הגרון שהייתה לףך. לא נשמכ מדאיג. אם עדיין סובלת או מודאגת ניתן לפנות למוקד שלנו ולהתקבל באותו היום כולל בסופ"ש ע"י רופא מומחה (037645464). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר