קשר סולידי באזור הצוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

14/04/2022 | 15:59 | מאת: דוד

לאחר שהרגשתי גוש באזור הצוואר ועשיתי ct צוואר התוצאה שהודגם קשר סולידי בגודל 10 ממ בסמוך לקצה הסלנטרי של השריר scm בגובה מעל הקלביקולה אשמח לדעת מה יכול להיות הממצא תודה

שלום רב, קשה לומר מה המשמעות - ייתכן בלוטת לימפה. ממליץ לבצע US צוואר איכותי. ניתן במרפאתינו. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר