דלקת שקדים.

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

12/04/2022 | 10:19 | מאת: שני

שלום רב!! שני,בת 27 אני כל הזמן סובלת מדלקות גרון ושקדים . הם מתנפחים פעם ימין פעם שמאל, ולאחר זמן מה מתכווצים ושוב חוזר חלילה. הרופא בדק וטען שזה תקין. האם מומלץ לנתח בגיל כזה? שאלה שמסקרנת : האם רקמה של שקדי לוע יכולה לעבור התמרה סרטנית?מה הסיכוי לכך? תודה רבה:)

שלום רב, לא מהווה סכנה לממאירות. יש לפנות לרופא אאג לגבי כריתה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר