ממצא בUS - האם חשוד כממאיר? מה עלי לעשות?

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

02/03/2022 | 21:06 | מאת: רוני

שלום בבדיקת US: באזור פארטיירואיד מימין הודגם מבנה רקמתי אובלי 0.3X0.2X0.2 ס"מ. ממוקם בסמוך לגבול תחתון של אונה ימנית. אין עדות לזרימת דם מוגברת. בלוטת לימפה? שייך לפראטיירואיד?

שלום רב, ממצא בגודל זה אינו מדאיג אך ממליץ לבצע רמת סידן ו PTH בדם וכן US נוסף במקום איכותי )איכילוב או מרפאתינו בארם). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר