שי בת 23 הנזופרינקס.

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

26/02/2022 | 19:02 | מאת: שי

לפני שבועיים וקצת עברתי ביופסיה בנזופרינקס בשל ממצא שנמצא בבדיקת pet ct שנרשם כך קליטה פתולגית של fdg בעוצמה גבוהה במלאות בנזופרינקס יותר מצד שמאל. הלכתי לאאג וראו גוש עם ריקמה לימפטתי ונלקח לביופסיה עם הרדמה מקומית. שבוע אחרי שנעשה הרגשתי לחץ עצום מאחורי האוזן פניתי למיון תוך כדאי המיון הפנים שלי התחילו להתעקם ואבחנו פציאליס (תסמונת בל ) הגעתי השבוע לקבלת תוצאות והוחלט לשלוח לבדיקה נוספת בבית חולים אחר . יש לי מחלת רקע בשם alps מחלה אוטאימונית. אנדומטירוזס ופיברומלגיה. עשיתי בדיקת pet ct בגלל תסמינים של הזעות לילה גירודים בגוף חולשה כללית ברמה קיצונית חומים שבאים והולכים ועוד.. רציתי לשאול מה כדאי לי לעשות איך להתקדם? האם זה מסוכן? והאם השיתוק קשור לביופסיה או לגוש שנמצא שם? תודה

תשובתי לעיל. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר