שי בת 23 הנזופרימנקס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

26/02/2022 | 19:00 | מאת: שי

הלכתי לאאג וראו גוש עם ריקמה לימפטתי ונלקח לביופסיה עם הרדמה מקומית. שבוע אחרי שנעשה הרגשתי לחץ עצום מאחורי האוזן פניתי למיון תוך כדאי המיון הפנים שלי התחילו להתעקם ואבחנו פציאליס (תסמונת בל ) הגעתי השבוע לקבלת תוצאות והוחלט לשלוח לבדיקה נוספת בבית חולים אחר יש לי מחלת רקע בשם alps מחלה אוטאימונית. אנדומטירוזס ופיברו עשיתי בדיקת pet ct בגלל תסמינים של הזעות לילה גירודים בגוף חולשה כללית ברמה קיצונית חומים שבאים והולכים ועוד רציתי לשאול מה כדאי לי לעשות איך להתקדם? האם זה מסוכן והאם השיתוק קשור לביופסיה או לגוש שנמצא שם

שלום רב, קשה מאוד לומר. יש להגיע לרופא אאג כמו גם לרופא פנימי עם MRI מכוון לבסיס גולגולת ולברר הנושא. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר