בליטה ליד תנוך האוזן

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

04/02/2022 | 19:51 | מאת: נועה

שלום, בזמן האחרון אני מרגישה בליטה תת עורית עגולה באזור הפאות בצד ימין ליד תנוך האוזן ואינני יודעת מהי בליטה זו ומהו מקורה. האם זוהי ציסטה או שמדובר בגידול? האם בליטה זו מסוכנת? מהי בליטה זו ומה המקור שלה? אשמח לתשובה בהקדם האפשרי, תודה.

שלום רב, קשה לומר דבר ללא בדיקת הממצא. ניתן להגיע למוקד אאג של ארם ולהיבדק תוך יום אחד ע"י רופא מומחה ולקבל המלצותיו (מוקד א.ר.ם. 03-7645464). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר