מיפוי עצמות אחרי סרטן בלוטת תריס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

28/01/2022 | 15:55 | מאת: לל

שלום רב דר בוצע מיפוי עצמות כמעקב אחרי כריתה ודיסקציה צווארית 3 שנים אשמח בהבנה של התוצאות והאם יש מקום לדאגה ממצאים-קיימת קליטה מוגברת בצלע 3 משמאל ומלפנים ואיסדירות קלה סקליטה לאורך עמוד שדרה מתני,קליטה מעט מוגברת בברכיים ובכתפיים. סיכום: קליטה מוגברת בצלע 3 יכולה להתאים לשבר ,שאר מיפוי וממצאים יכולים להתאים לשינויים דגנרטיביים,ושינויים דלקתיים קלים. לבבי הצלע עברתי מניפולציה בגב בטיפול פיזיו והרגשתע כאב חד לאחר מכן.. לגבי כתפיים וברכיים אשמח לדעת מה זה אומר? תודה מראש

שלום רב, לא נשמע קשור למחלה בתירואיד והנושא אינו בתחום מומחיותינו. ממליץ יעוץ אורתופדי. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר