פענוח US צוואר עקב מעקב של בלוטת לימפה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

11/01/2022 | 14:09 | מאת: ליטל

שלום, ע״פ תוצאות US צוואר רקמות רכות ובלוטות צוואר: באזור הנמוש תת לסתי ימינה מקו האמצע הודגמה בלוטת לימפה גודלה 0.3X1 ס״מ עם סינוס וסקולרי שמור. יש לציין שבבדיקה קודמת שביצעתי חודש לפני הבלוטת לימפה הזו הייתה בגודל 0.8 ס״מ. מה זה אומר ?

שלום רב, נשמע תקין. יש לחזור לרופא המטפל. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר