טיפול לייזר לעור הפנים לאחר הקרנות

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

21/12/2021 | 11:08 | מאת: עמית

שלום דק' לפני כמה שנים עברתי ניתוח להוצאת גידול מהסינוס ואחריו הקרנות. בעעקבות ההקרנות נשארו לי על העור בפנים כלי דם קטנים אדומים (נימי דם) שמפריעים לי חיצונית. הומלץ לי לעשות טיפול לייזר להעלמת כלי הדם. שאלותיי: האם טיפול בלייזר הוא בטוח לאיזור בעור הפנים שעבר הקרנות? האם הטיפול יכול להשאיר לי צלקות שיראו גרוע יותר, מכיוון שהאיזור עבר הקרנות? תודה.

שלום רב, ממליץ יעוץ רופא יעור/פלסטיקאי המתעסק בכך. ברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר