בלוטת התריס- ממצאים מUS

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

19/12/2021 | 02:09 | מאת: אדוארד

שלום רב , לפני מספר שבועות התגלה לי גוש בצוואר הופניתי לבצע אולטרסאונד צוואר ואלה הממצאים: בלוטת המגן אונה ימנית אין לזהות אונה שמאלית אינה מוגדלת במרקם אחיד במישור תת סנטרי בלוטת לימפה קטנה 0.8 בקוטרה. בלוטות רוק תת לסתיות-תקינות. בלוטות פרוטיס-תקינות. מה זה אומר ? האם יש סיבה לדאוג ? ולמה לא זיהו את האונה הימנית ? תודה מראש.

שלום הרב, אין לכך משמעות. יש לעקוב אחר תפקודי תירואיד ואם תקינים- הכל בסדר. ברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר