הפרשת רוק מוגברת מזה כשלושה שבועות

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

21/09/2021 | 10:38 | מאת: בר

בוקר טוב דוקטור בת 47 לפני כשלושה שבועות התחילה הפרשת רוק מוגברת פניתי לרופא אף אוזן גרון נשלחתי לבדיקת אולטרה סאונד צוואר ובלוטות הרוק אשמח לשמוע ממך הסבר על תוצאה שאינה תקינה מכיוון שהרופא שלי יהיה רק בעוד כחודש בפרוטיס מימין הודגם מוקד היפוקואי בגודל 0.6 ס"מ אשמח לדעת מה המשמעות אני בלחץ כל שאר הבדיקה תקינה תודה רבה על העזרה

שלום רב, המוקד אינו קשור להפרשת הרוק העודפת. מהווה גוש בבלוטה. מומלץ להגיע ל US איכותי יותר של הבלוטה ולבצע ניקור של הממצא תחת US. ניתן לתאם ישירות במרפאת ה US שלנו בארם (03-7645464) שם מבוצע ע"י מיטב הרופאים. במידה ונראה "כלום" - לא יבוצע ניקור כלל. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

21/09/2021 | 12:09 | מאת: בר

תודה על העזרה המהירה שאני מתקשרת לקבוע תור האם לבדיקת אולטרה סאונד? לבדיקת רופא ? בנוסף האם ממצא זה מסוכן ? תודה על העזרה

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר