ממצאים אולטרסאונד צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

09/09/2021 | 16:50 | מאת: מתן

שלום דוקטור, ערכתי U.S צוואר בשל כאבים. להלן הממצאים שקיבלתי ורציתי לדעת האם הממצאים תקינים? בלוטת המגן : לא מוגדלת , מרקמה אחיד . לא הודגמו תהליכיo ציסטיים או סולידיים פרתירואיד : לא הודגמו בלוטות פרתירואיד מוגדלות דו צדדי . רקמות רכות בצוואר : מצד ימין – הדגמה תקינה של הרקמות הרכות . לא הודגמו בלוטות לימפה פתולוגיות . מצד שמאל - הדגמה תקינה של הרקמות הרכות . לא הודגמו בלוטות לימפה פתולוגיות בלוטות הרוק : מצד ימין : פרוטיס – הדגמה תקינה . תת לסתית – הדגמה תקינה . מצד שמאל: פרוטיס – הדגמה תקינה . תת לסתית – הדגמה תקינה. תודה מראש

שלום רב. נראה תקין לחלוטין. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר