בהמשך לשאלתי שקד שלישי

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

19/08/2021 | 12:13 | מאת: שירן

תודה המענה המהיר, הרופא שחזרתי אליו אמר לי שאין צורך במעקבים. מה הכוונה להמשיך לעקוב? ומדוע? האם יש סיכון? הרי הביופסיה תקינה, אז מדוע עדיין צריך מעקב? האם יש סיכון שעצם זה שהאנדואיד מוגדל אצלי יכול להתפתח בהמשך גידול סרטני?

שלום רב, לעקוב הכוונה במידה ומשהו מפריע או לשיקול הרופא שבדק. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר