תוצאות סיטי מבקשת עזרתך

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

19/07/2021 | 12:19 | מאת: הילה

שלום . אני בת 40 . עקב קשיי בליעה ובירור של הגדלת בסיס הלשון עשיתי סיטי. ממצאים בסיטי : אנדואידים מוגדלים והיצרות חלל הניזופריניקס. יש לציין כי עברתי בילדות ניתוח להסרת שקדים. מה משמעות הממצא?

שלום רב, קרוב לודאי חסר חשיבות. הייתי ממליץ לבצע בדיקת אאג כולל אנדוסקופיה לצפיה באזור. ניתן לבצע בהקדם דרך מוקד א.ר.ם לרפואת אאג באסותא רמת החיל(בדיקה תוך 24 שעות- 03-7645464). בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

21/07/2021 | 17:17 | מאת: הילה

לאחר ייעוץ ובדיקת אף אוזן גרון צריך לעשות ביופסיה בהרדמה מלאה. רציתי להבין מה החשש בעצם לגידול היכן? ועד כמה זה מסוכן

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר