בלוטת לימפה בצאוור צד שמאל

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

06/07/2021 | 12:54 | מאת: מרים

שלום, באולטרסאונד צאוור :״במשולש האחורי של צאוור משמאל, בתוך שומן תת עורי הודגמה בלוטת לימפה בגודל 3-10 מ״מ עם מבנה שמור. הופנתי לרופא א.א.ג. ע״י רופא המשפחה שציין בהפניה:״ בלוטת לימפה צאוורית די עמוקה״. מה הכוונה? האם יש סיבה לדאגה..? אשמח לקבל תשובה מהירה תודה

שלום רב, לא נשמע מדאיג. יש לפנות לרופא מטפל. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר