נחיר סתום ונוזל שקוף דמוי נזלת

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

29/06/2021 | 21:03 | מאת: עדי

שלום. לפני שבועיים היה לי פצע מדמם באף,מרחתי בקטרובן יומיים ןחלף. אבל באותו הזמן החל מצב שבו הנחיר הזה נסתם לחלוטין. זה מרגיש כאילו יש בליטה פנימית עמוקה שחוסמת את כל הנחיר. בנוסף הנחיר הזה כל נזמן נוזל..מרגיש כמו נזלת שקופה..מצד שני זה רק בנחיר הזה. הנחיר השני רגיל ולא נוזל. בבדיקת אאג לא ראה משהו חריג מלבד הפצע שנתן בקטרובן ועבר.לדבריו אם זה לא חולף תוך שבועיים יש לגשת לנוירוכירורג לשלול טפטוף נוזל מהמוח למרות שלא היתה חבלת ראש. מרגישה שלא הצלחתי לקבל מענה ראוי במיוחד לתחושת הנחיר הסתום והנוזל כבר מעל שבוע. אגב גם כשמסתכלים לתוך הנחיר..אז הוא חסום..כלומר לא רואים את "החור" של הנחיר אלא כמו עצם/בליטה. אשמח לייעוץ מה זה יכול להיות ומה מומלץ לעשות.. והאם אכן פניה לנוירוכירוג זה הצעד הבא. תודה רבה

שלום רב, לא ניתן לומר דבר ללא בדיקה. במידה ולא חולף ממליץ לחזור לאאג. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר