אולטרסאונד צווארי במשך

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

22/06/2021 | 09:49 | מאת: שירן

שלום רב דר לפני בערך 6 שנים ביצעתי אולטרסאונד צווארי שם גילו בלוטות שומן רבות הגדולות הם 2 ו2.8 סנטים . לפני שנתיים ביצעתי שוב אולטרסאונד והכל תקין למעט בלוטות מצידי קני הנשימה עד 0.5 בזמנו שאלתי אותך אמרתי מצריך דיקור והרופא אאג שלי אמר שלא אז עד היום לא עשיתי עם זה כלום . היום אני מרגישה בלוטה גדולה זזה ולא קשה מתחת ממש ללסת בצד ימין האם זה באיזור רקמות רכות? או בלוטת רוק? כי באולטרסאונד שלפני 6 שנים היא אמרה על הבלוטות שומן הגדולות האלה שהם באיזטר רקמות רכות .היא מרגישה לי ממש גדולה האם בלוטה 2.8 מרגישה ממש גדולה במגע באיזור הצוואר? והאם נראלך כל הסיפור שלי מצריך בדיקה נוספת?

שלום רב, קשה לומר. נשמע ש US עדכני ייתן כיוון. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר