האם זה קשור לרופא אף אוזן לפי הפענוח של כאב בעין ?

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

13/06/2021 | 13:34 | מאת: שאלה

נמצאת במעקב נורוכירוגי בבירור של כאבי עיניים קיימת סטייה ימינה של מחיצת האף עם קונכה בועית דו צדדית. מה זה אומר?? לאיזה רופא זה שייך לאף אוזן ? מה זה בדיוק ? האם זה קשור ועושה כאב בעין?

שלום רב, אין קשר לממצאי הבדיקה ולכאבי העיניים. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר